Home » Chairman's address » Voorzitter Adres (augustus Nieuwsbrief)

Voorzitter Adres (augustus Nieuwsbrief)

2011 was het 40 jaar sinds de oprichting van de Vereniging. Hoewel we vierden onze prestatie te hebben verhoogd Kshs. 1 miljard voor AMREF’s Outreach Programme, gebruikten we de tijd om na te denken over het werk dat we hebben gedaan dienen gemeenschappen in Oost-Afrika. Als de Raad zijn we overeengekomen dat vooruit zullen we blijven energieën injecteren op onze fondsenwerving. Een gebied dat we betrokken en gepassioneerd over zijn is de financiering van de vesico-vaginale fistel programma liep door AMREF Outreach Kenia en zijn blij te kunnen melden dat onze ambitie heeft zijn vruchten afgeworpen. We zullen een verdubbeling van onze ondersteuning bij de financiering van Kshs. 10m voor een aantal gratis medische kampen voor vrouwen die lijden aan obstetrische fistels. Dit is mede mogelijk gemaakt door onze lokale fondsenwerving inspanningen en een subsidie ​​van de Dave en Rickards Foundation in Australië die in USD 52.000 verzonden voor dit goede doel.

We namen deel aan de lancering van de Kenyatta VVF kamp op Vrijdag 25 Mei, 2012 en zijn blij te kunnen melden dat de komende weken zal meer dan 100 vrouwen krijgen dit leven-veranderende behandeling. We zullen dat blijven fundraise dat de vrouwen van Kenia en Oost-Afrika met deze aandoening kunnen hun leven hersteld.

Met deze uitgave, updaten we u over de verschillende manieren waarop uw lidmaatschap bijdrage wordt veranderen levens helpen. Houd de vaart erin want het is door u dat wij levens veranderen!

Tags:, , , , , , ,