Home » Verzekering » Een bezoek aan Afrika … FDSA Travel Cover is de Cover u nodig heeft!

Een bezoek aan Afrika … FDSA Travel Cover is de Cover u nodig heeft!

Bij het reizen en er iets mis gaat, zul je altijd willen weten heb je een reisverzekering van een bedrijf kunt u altijd vertrouwen en rekenen. Net als andere delen van de wereld waar reizigers worden geconfronteerd met een aantal gezondheidsproblemen, natuurrampen, industriële actie en burgerlijke onrust zijn al te vaak gebeurtenissen voor de hedendaagse reiziger reizen binnen Afrika. Daarom is het verwerven van een reis-dekking in Afrika is het van belang die bepaalde verzekeringen in Afrika net zo belangrijk als in andere continenten.

We hebben reizen dekking plannen die de specifieke behoeften van de reizigers te voldoen in Oost-Afrika. De vier leden pakket groepen die we hebben zijn:
• Jaarlijkse (Oost-Afrika) – die de gehele Oost-Afrika omvat en dit omvat Rwanda en Burundi voor twaalf maanden
• Kort verblijf (Oost-Afrika) – dat betrekking heeft op het geheel van Oost-Afrika met inbegrip van Rwanda en Burundi voor maximaal tot maanden
• Kort verblijf (Kenia en Noord-Tanzania) – Dit betreft een straal van 500 km van Nairobi voor maximaal twee maanden
• Jaarlijkse (Kenia en Noord-Tanzania) – Dit betreft een straal van 500 km van Nairobi voor twaalf maanden

We zijn niet bevooroordeeld en dus het lidmaatschap van de Flying Doctors Society staat open voor ieder individu, ongeacht, in het bijzonder diegenen die reizen en wonen in Oost-Afrika. Het maakt niet uit wat voor reden er achter uw reis, want FDSA zal altijd tot uw redding wanneer u ze nodig hebt. Je zou kunnen zijn op een zakenreis, vakantie of op safari om er maar een paar te noemen.

Zo veel als er niemand is comfortabel met het idee van hen vallen ziek zijn of betrokken te raken in een soort van ongeval op weg, nog steeds dit is iets wat ieder van ons moet plannen, en dit is voor onze eigen bestwil en die van onze geliefden ook. Daarom is een reis-hoes is iets wat het overwegen waard als je weet nooit wat er kan gebeuren met je terwijl het doen van uw reis.

Tags:, , , , , , , , , , ,

Een reactie plaatsen